Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

By | June 22, 2022

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν. Ο θρησκευτικός γάμος της κόρτνεϊ καρντάσιαν και του τράβις μπάρκερ θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στο πόρτο φίνο της ιταλίας. Στις φωτογραφίες, η reality star φορά ένα κοντό μίνι φόρεμα με την εικόνα της.

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν Σέξι και χριστουγεννιάτικη με ψηλοτάκουνες κόκκινες
Κόρτνεϊ Καρντάσιαν Σέξι και χριστουγεννιάτικη με ψηλοτάκουνες κόκκινες from www.protothema.gr

Στις φωτογραφίες, η reality star φορά ένα κοντό μίνι φόρεμα με την εικόνα της. Το ίδιο κέντημα υπήρχε και στο κοντό πέπλο που έβαλε αργότερα στο γαμήλιο πάρτι. Η 43χρονη κόρτνεϊ φόρεσε το μίνι νυφικό της με την τεράστια ουρά με την υπογραφή του οίκου d&g, ενώ ο γαμπρός με ένα μαύρο κοστούμι φαίνεται σε φωτογραφίες να κάθεται γονατιστός σε μια καρέκλα.

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν Και Τράβις Μπάρκερ, Όπως Μεταδίδει Η Daily Mail, Θα Ανταλλάξουν Όρκους Αγάπης Για 2Η Φορά Στο Πόρτοφινο Της Ιταλίας.

Τον παραμυθένιο γάμο των ονείρων της στην ιταλία έζησε η κόρτνεϊ καρντάσιαν το σαββατοκύριακο, καθώς παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, τράβις μπάρκερ. «μαζί μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει» το ζευγάρι ανέβασε φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου του στη σάντα μπάρμπαρα Η μεγαλύτερη αδελφή της οικογένειας των καρντάσιαν ενώθηκε με τα.

Θρησκευτικός Γάμος Στην Ιταλία Για Την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν Και Τον Τράβις Μπάρκερ.

Ο τραγουδιστής της όπερας, αντρέα μποτσέλι. Η 43χρονη κόρτνεϊ φόρεσε το μίνι νυφικό της με την τεράστια ουρά με την υπογραφή του οίκου d&g, ενώ ο γαμπρός με ένα μαύρο κοστούμι φαίνεται σε φωτογραφίες να κάθεται γονατιστός σε μια καρέκλα. Η κόρτνεϊ καρντάσιαν εμφανίστηκε στις pre wedding εκδηλώσεις λίγο πριν τον θρησκευτικό της γάμο με την τράβις μπέκερ στην ιταλία.

Έναν Χρόνο Αργότερα, Η Διάσημη Τηλεπερσόνα Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Αποφάσισε Να Δημιουργήσει Το Δικό Της Brand, Που Ονόμασε «Poosh» Και Το Οποίο Παρουσιάζεται Ως «Ένας Σύγχρονος Οδηγός Για Να Ζήσετε Την Καλύτερη Ζωή Σας.

Η κόρτνεϊ καρντάσιαν και ο τράβις μπάρκερ παντρεύτηκαν για τρίτη φορά τελώντας τον θρησκευτικό γάμο τους στο πορτοφίνο της ιταλίας και φυσικά εκεί ήταν παρούσες οι αδερφές και η μητέρα της. Στην ιταλία και συγκεκριμένα στο πορτοφίνο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η οικογένεια καρντάσιαν όπου την κυριακή 22/5 θα πραγματοποιηθεί ο γάμος της κόρτνεϊ με τον τράβις μπάρκερ. 1 day agoέναν χρόνο αργότερα η διάσημη τηλεπερσόνα κόρτνεϊ καρντάσιαν αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της brand που.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν Και Ο Τράβις Μπάρκερ Είχαν Μάτια Μόνο Ο Ένας Για Τον Άλλον Καθώς Μοιράστηκαν Έναν Ρομαντικό Χορό Στον Γάμο Τους Στις 22 Μαΐου.

Λίγες μέρες μετά τον πολιτικό του γάμο, το ζευγάρι αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους αγάπης, με. Το ίδιο κέντημα υπήρχε και στο κοντό πέπλο που έβαλε αργότερα στο γαμήλιο πάρτι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε (για τρίτη φορά) στο πορτοφίνο σε μια παραμυθένια τελετή.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν Ενθουσίασε Τους Θαυμαστές Της, Καθώς Μοιράστηκε Φωτογραφίες Της Λίγες Ώρες Πριν Παντρευτεί Τον Τράβις Μπάρκερ Στην Ιταλία.

Έναν ακόμη γάμο, τον τρίτο κατά σειρά, αυτή τη φορά στο πόρτο φίνο έκανε η κόρτνεϊ καρντάσιαν με τον τράβις μπάρκετ, σε ένα φανταστικό σκηνικό στο οποίο. Στο πάρτι που ακολούθησε, μετά την τελετή η κόρτνεϊ καρντάσιαν και ο τράβις μπάρκερ έδειξαν και δημόσια το πάθος τους.αδιαφορώντας για τα μάτια που ήταν στραμμένα πάνω τους, χόρεψαν, αντάλλαξαν φιλιά, ενώ ο μουσικός. Η κόρτνεϊ καρντάσιαν επέλεξε ένα σέξι κοντό d & g νυφικό με μακρύ πέπλο το οποίο είχε πάνω ως κέντημα την εικόνα της παναγιάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.