Nyx Cushion Foundation Review

By | September 13, 2022

Nyx Cushion Foundation Review. Nama produknya adalah nyx total control mesh cushion foundation yang mampu menutupi tattoo. Cushion compacts have been becoming a new trend in the u.s in the past few years, originally a makeup product from south korea, cushion foundations have revolutionized travel friendly foundation as well as natural, luminous makeup.

Review NYX Cosmetics Total Control Mesh Cushion
Review NYX Cosmetics Total Control Mesh Cushion from jessicaalicia.com

Nyx merupakan brand makeup professional yang hadir dengan berbagai macam produk. Harga dari nyx total control mesh cushion foundation ini adalah 300 tetapi saat aku membelinya lagi ada diskon 30% sehingga menjadi 210k dan kemudian ada kode voucher lagi 50k sehingga aku membelinya dengan harga hanya 160k saja. Kalau dibilang suka ya sebenernya suka banget, cuma pigmentasinya menurutku kurang di aku.

Harga Dari Nyx Total Control Mesh Cushion Foundation Ini Adalah 300 Tetapi Saat Aku Membelinya Lagi Ada Diskon 30% Sehingga Menjadi 210K Dan Kemudian Ada Kode Voucher Lagi 50K Sehingga Aku Membelinya Dengan Harga Hanya 160K Saja.

Cushion nyx hasilnya matte ya tapi ga dead matte, suka banget hasilnya, full cover up jadi gak perlu ditimpa loose powder pun udah oke. Whether you want a liquid foundation, powder, or cream, no matter the finish or coverage, we’ve got the flawless foundations to keep that face covered (literally). Nah, sejak bermunculan cushion foundation sekarang ini, saya jadi semangat lagi deh.

Since Winter Break Is Starting, I Am Going To Try And Post More From Now On Starting With This Review On The Nyx Soft Matte Lip Creams.

This is a serum that instantly evens out skin tone and texture whi. Nyx merupakan brand makeup professional yang hadir dengan berbagai macam produk. It has a “sheer, buildable formaula” and “provides a hint of color to enhance skin tone & diffuse imperfections”.

Dream Cushion Comes In A Cute Little Round Compact Contains 14.6Gms Of Product With A Handy Mirror And A Round Soft Applicator.the Cushion Foundation Sits Under The Clasp That Holds The Applicator.

Tapi entah kenapa dimuka aku produk ini ngga nyatu dikulit, ada white case yang keliatan dipori pori. Hasil pemakaian dia aku foto nya seperti dibawah ini. Iseng pengen cobain cushion pertama kali, kupilihlah nyx ini.

It’s Raining As I Write This And The View And The Baarish Are Making Me So Happy And Cheerful.the Product That I’m Reviewing Does None Of Those Things To Me Though.

Nyx cushion foundation ini banyak surprise nya di aku huhu. Pat your way to complexion perfection! Cushion compacts have been becoming a new trend in the u.s in the past few years, originally a makeup product from south korea, cushion foundations have revolutionized travel friendly foundation as well as natural, luminous makeup.

Harganya Cukup Mahal Tapi Hasilnya Sepadan.

Review nyx total control cushion. You will find nyx professional makeup outlets in malls even you’ll order online from nyx online shopping website. Originally, cushion foundations that were launched in the u.s were (and still are) pretty pricey.

Leave a Reply

Your email address will not be published.