F1 Kwalificatie Miami

By | May 13, 2022

F1 Kwalificatie Miami. De pole was voor charles leclerc, gevolgd door sainz. We kijken alvast uit naar de race van morgen.

Live F1 22.00u Kwalificatie Grand Prix van Miami
Live F1 22.00u Kwalificatie Grand Prix van Miami from www.f1maximaal.nl

Met twee auto's in q3 was er een opperste stemming bij alphatauri na de kwalificatie in miami. Max verstappen kwam uiteraard op vrijdag al tweemaal in actie, maar zijn. Get up to speed with everything you need to know about the 2022 miami grand prix, which takes place at the miami international autodrome in florida, usa, on sunday, may 8*.

Door Jasper Sala Vandaag, 10:11.

Het gat van de top vier naar de rest is bijna een halve seconde. De pole was voor charles leclerc, gevolgd door sainz. Charles leclerc is erin geslaagd om tijdens de kwalificatie van de grand prix van miami pole position te pakken.

Formule 1 Kwalificatie Gp Van Miami:

Het lijkt feitelijk weer op een ouderwetse q3, meet een laatste allesbesluitend rondje, vlak voor het einde van de sessie, wat een tenenkrommende spanning met zich meebrengt. Leclerc op weg naar poleposition in de kwalificatie van de gp miami 2022 (foto: Get up to speed with everything you need to know about the 2022 miami grand prix, which takes place at the miami international autodrome in florida, usa, on sunday, may 8*.

Geen Kwalificatie In Miami Voor Esteban Ocon Na Crash In Vt3.

Formule 1 een prestatie voor de eeuwigheid. Zaterdag krijgen de eerste en tweede vrije training een vervolg met vt3 en de kwalificatie. Met twee auto's in q3 was er een opperste stemming bij alphatauri na de kwalificatie in miami.

De Vrije Trainingen In Miami Zitten Er Op.

Charles leclerc was met een 1:28.796 de snelste coureur tijdens de kwalificatie voor de grand prix van miami. Het tijdsverschil tussen nederland en miami is zes uur. Verzekert max verstappen zich van pole position en.

Als Deze Niet Komt Stil Te Liggen Vanwege Rode Vlaggen, Moeten We Om 23:00 Uur Weten Welke Rijder In Miami Vanaf Pole Position Mag Beginnen.

Verstappens vrijdag in miami loopt in de soep. Charles leclerc mag zich de eerste polesitter ooit. Achter pƩrez staan bottas, hamilton, norris, tsunoda, stroll en gasly.

Leave a Reply

Your email address will not be published.